Mina lastbilstillbehörstips för lastbilsförare

Mina lastbilstillbehörstips för lastbilsförare

Förra hösten introducerade CMT (Country Music Television) en sex 6-showpilot som heter “Trick My Truck”. Det är en ny realityshow med en förtjänst lastbil och hans 18-hjulare i varje avsnitt. Showen är ett tema som liknar “pimpmyride” och “översyn”, där gamla fordon återställs förutom att målfordonen är semi-lastbilar. En besättning av experter söker efter lastbilshållplatser i Amerika och letar efter nedfällda lastbilar vars ägare behöver paus. Med hemlig hjälp från familjemedlemmar “kapas” ägaroperatörens stora rigg och förnyas helt med alla de senaste och bästa funktionerna och utrustningen.

Hur man lurar din lastbil är 5 enkla steg!

När lastbilsförare lämnar hemmet för vägen är det vanligtvis fokus på allt annat än att hitta kromtillbehör för halvlastbilar till sin lastbil. Men något kan få dem att ringa oss på ett infall och fråga: “var kan jag hitta tillbehör för semi-truckar för att lura min lastbil?” Här är några tips för att hitta de stora riggtillbehör du behöver.

Ha de sista åtta siffrorna i din VIN tillgängliga

Till skillnad från tillbehör för lätta lastbilar tillverkas tillbehör för halvlastbilar specifikt för en lastbil, till exempel Peterbilt-tillbehör eller Kenworth-tillbehör. Eller tillverkare av semi-lastbilstillbehör tillverkar också universella tillbehör. Universella tillbehör är konstruerade för att användas på alla märken och modeller av lastbilar. Om du har VIN tillgängligt, kan en bra distributör av tillbehör till semitruckar slå upp din lastbil och se specifika tillverkardiagram för att avgöra om tillbehör är specifikt gjorda för ditt fordon. Till exempel, om du letar efter tillbehör från Peterbilt krom eller Freightliner, är de lättare att hitta med ett VIN.

En bild säger tusen ord

Det gör det mycket lättare för en leverantör av semi-lastbilstillbehör att hitta tillbehör till din lastbil om de har ett kvalitetsfoto att arbeta med när de kommunicerar med tillverkare av semi-trucktillbehör. I nästan alla fall kan en erfaren distributör av semi-truck-tillbehör lokalisera specifika delar med ett e-postmeddelande till många tillverkare av semi-trucktillbehör.

Bli bekväm med att använda online-kataloger!

Som någon tidigare distribuerad semi-truckdistributör berättar för dig, mottas 15-20 förfrågningar om papperskataloger varje dag. Utskriftskostnader och papper är extremt dyra, så tillverkare av tillbehör för semi-truckar producerar vanligtvis vartannat år. Papperskataloger påverkar också kostnadsstrukturen för tillbehör för stora riggar avsevärt. Online-kataloger är de bästa för att hitta dina semi-lastbilstillbehör eftersom de flesta tillverkare håller sina webbplatser uppdaterade med de senaste tillskotten i sina produktlinjer. Till exempel har Rockwood-produkter flera nya 2006-modeller av Peterbilt-tillbehör som du bara kan se på deras hemsida eller ett specialblad som distribueras via deras återförsäljare.

Låt din mobiltelefon handla

Hitta en leverantör som är villig att bli din kromkille som har kunskapen och expertisen för att hitta det du behöver. Ring dem med din VIN, berätta vad du vill och låt dem göra sitt jobb. Vi får många samtal varje dag från lastbilsförare som vill lura sin lastbil med de senaste semi-lastbilstillbehören. Konversationen börjar alltid med “var kan jag hitta detta tillbehör”! Låt leverantören hitta vad du behöver och hela transaktionen kan ske via telefon!

Äldre lastbilar behöver också kärlek!

Minst två till tre gånger om dagen ringer någon med en äldre lastbilstillämpning. De är vanligtvis frustrerade eftersom de inte har hittat krom för sin lastbil. Fråga din leverantör om det finns en anpassad offert för det tillbehör du vill ha. detta är inte en ovanlig begäran. Semi-lastbilstillverkare har verktyget på plats för att göra nästan alla anpassade semi-lastbilstillbehör som du begär.

Från tak till stänkskärm till grill till hytt, du kan hitta alla tillbehör du behöver för att din lastbil ska återspegla din oberoende och frihjuliga anda. Med hjälp av de tips som vi diskuterade borde du inte ha några problem att klä din lastbil med trickmytruck semi truck tillbehör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *