Hur man anställs hos de bästa lastbilsföretagen

Som om yrket som professionell ägare operatör CDL lastbilschaufför inte är tillräckligt utmanande, kan tanken att försöka göra en effektiv jobbsökning samtidigt vara ett överväldigande förslag. Medan otaliga lastbilsföretag rekryterar plattformar kan det vara överväldigande och frustrerande att försöka ta en positiv attityd när man letar efter arbete när man navigerar. Slutresultatet är att vissa människor ger upp, slänger ut sina handdukar och glömmer att försöka förbättra sin levnadsstandard och hitta det bästa jobbet att köra en CDL-lastbil.

Det här är en hemlighet som kan chockera dig. Visste du att de flesta lastbilsföretag använder flera resurser för att rekrytera och fylla sina bästa jobb med lastbilschaufförer? I USA har många av de bästa jobbet för lastbilschaufförer minskats tidigt av andra lastbilsförare, och detta jobb har ännu inte introducerats på marknaden. Säger du att det är ovanligt? Inte riktigt. Faktum är att detta är mycket vanligt i de flesta andra branscher, men det är jobbmarknader där det finns färre lediga platser och betydligt mer talang finns än jobb som behöver fyllas.

Man tror att det finns så många som 80 000 lastbilsförarejobb idag. Men endast cirka 15% -20% av jobben anses vara de “bästa” lastbilskörningsjobben. För att hålla koll på vad som har hänt och ha bästa chansen att hitta ett av dessa jobb behöver du ett par ögon och öron för att hålla jämna steg med utvecklingen av branschen, samtidigt som du försörjer dig för att försörja din familj. Det bästa är att dessa ögon och öron betalas av företag som letar efter de bästa lastbilskörningsjobben på CDL i USA.

Lyssna noggrant! Främja din karriärutveckling och sträva efter det jobb du förtjänar som lastbilschaufför.

Det viktigaste steget för att maximera din karriär för att hitta möjligheter och ha flest möjligheter att ta det avancerade lastbilsjobbet är att rekrytera professionella rekryterare.

Konkret är det ett företag som upprätthåller en god relation med det bästa fraktföretaget. Han / hon måste ha mer än 5 års erfarenhet och kunna framgångsrikt placera en oberoende ägare i det högst betalda CDL-lastbilskörningsjobbet. Professionella rekryterare har upprättat anslutningar över lastbilsindustrin och kan arbeta för dig medan du tjänar pengar och hanterar ditt företag. Det finns tusentals professionella rekryterare, och en viss andel av dem är inom lastbilsindustrin.

Har olika typer av fraktföretag olika typer av rekryterare?

Absolut. När du arbetar med professionella rekryterare hittar du två typer av rekryterare. Vissa företag tar ut en avgift för att marknadsföra dina kunskaper till olika transportföretag och / eller det företag som erbjuder mest. Eller så får vissa rekryterare betalt av lastbilsföretag för att ge dem de mest kvalificerade kandidaterna för att fylla sina jobb med lastbilschaufförer.

Varför rekrytera professionella rekryterare? Det finns fem huvudskäl att överväga och rekrytera professionella rekryterare.

De har de branschförbindelser du drömmer om. En framgångsrik professionell rekryterare spenderar mycket tid på att ansluta till rederier och anställa chefer.

De kommer att granska och hjälpa till att förbereda professionella CV med kvalitetsbevis. Detta är en av de största fördelarna med att hantera professionella rekryterare. Om den här tjänsten inte tillhandahålls åt dig, gå till nästa kontor.

De hjälper dig att förbereda screeningtester före anställning, inklusive bakgrundskontroller och kreditkontroller. Professionella rekryterare vet vad fraktföretaget behöver för nyanställningar. De kommer att vägleda dig och ge dig råd om hur du ska skilja dig.

De förbereder dig för intervjun. Erfarna rekryterare kommer att etablera en stabil relation med de personer som ansöker om din position. Detta ger dig en större fördel jämfört med dina kamrater.

De ska hjälpa dig att utarbeta och presentera en välorganiserad och framgångsrik investeringsportfölj. Genom att presentera en omfattande portfölj av dina prestationer som en professionell lastbilschaufför kommer du inte bara att slå strumporna hos framtida arbetsgivare utan också påverka den ersättningsnivå du kan erbjudas positivt.

Vad ska jag göra innan jag kontaktar en professionell rekryterare? Innan du ansöker om det perfekta jobbet måste du ta hand om dina ekonomiska och juridiska frågor. Professionella lastbilsförare med en ren körhistoria,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *