varning

All kunskap på den här webbplatsen – https://www.wzb58.com/ – skrivs ut med ärlighet och endast för övergripande datadrift. Var koreansk skapar inga garantier angående helheten, pålitligheten och korrektheten hos dessa uppgifter. Alla åtgärder du tar på den kunskap du upptäcker på den här webbplatsen (var koreanska) är helt på egen risk. Var koreansk kommer inte att debiteras för döda och / eller skador med hänvisning till användningen av vår webbplats.

Från vår webbplats kan du utse olika webbplatser genom att följa hyperlänkar till sådana externa webbplatser. Medan vi försöker producera enbart överlägsna länkar till hjälpsamma och moraliska webbplatser, har vi ingen förvaltning över innehållet och naturen på dessa webbplatser. Dessa länkar till olika webbplatser föreslår inte ett godkännande för allt innehåll som finns på dessa webbplatser. Webbplatsägare och innehåll kan variera utan tecken och kan hända tidigare. Vi har chansen att eliminera en länk som kan ha gått “dåligt”.

Var medveten om att när du godkänner vår webbplats kan olika webbplatser ha olika integritetspolicyer och sidor som ligger längst bort i vår ledning. Var noga med att utforma sekretesspolicyerna för dessa webbplatser samt deras “användarvillkor” innan du vädjar till något företag eller laddar upp någon information.

Samtycke

Genom felbehandling av vår webbplats godkänner du härmed vår ansvarsfriskrivning och följer dess ståndpunkter.

Uppdatering

Om vi ​​tenderar att utvärdera, ändra eller skapa ändringar i den aktuella filen, betecknar dessa fluktuationer påfallande här.