Zdrava brza hrana koju bi svi trebali znati

 

Teško je pridržavati se planova prehrane kad ima puno brze hrane ukusnije od onoga što jedete. Priznajte, teško je napustiti hranu bogatu kolesterolom koju vidimo na McDonaldsu, KFC -u, Burger Kingu itd. Svi su primamljivi. Dok drugi pokušavaju živjeti u skladu sa svojim odlukama o zdravom načinu života, neki se ljudi radije hrane brzom hranom budući da su to bolja i ukusnija alternativna hrana za osobe u pokretu.

Zapravo, neki nutricionisti u jednoličnim pilingima ne mogu odoljeti iskušenju koje nudi ponuda brze hrane jer oni najviše uživaju u jelu ove raskošne hrane. Nema ništa loše u tome sve dok tijelo hranite zdravom hranom. Zapravo, nisu sve brze hrane nezdrave. Postoje neki od njih koji se još uvijek kvalificiraju kao hranjive dobrote. Počnimo s različitim lancima brze hrane.

KFC
KFC pire krumpir s podlogom. Ima 120 kalorija, 4,5 g masti 1 g zasićene masti. Činjenica: KFC i dalje koristi mlijeko i maslac za ovu hranu. Pire je bolje od prženog.

KFC salata od krumpira. Kalorije: 180 kal, 9 g masti, 1,5 g zasićene masti. Ova salata ima ukusne sastojke poput luka, majoneze i paprike. To je alternativa bez masti drugim namirnicama, poput krumpira.

KFC Cole Slaw. Ima 190 kalorija, 11 g masti i 2 g zasićene masti. Ova hrana sadrži dva glavna sastojka: kupus koji je dobar izvor vlakana i vitamina C, dok je mrkva također bombardirana vitaminima A, K i C i kalijem.

McDonalds
McDonald’s Hamburger. Jedna od najpopularnijih namirnica u McDonaldsu sadrži 260 kalorija, 9 g masti i 3,5 zasićene masti, što je čini prehrambenom namirnicom u poslu sa sendvičima. Bit će hranjivije ako ga uparite s prilogom sa salatom i bocom vode.

McDonald McChicken. Ima 300 kalorija, 12 g masti, 4,5 zasićene masti. Ima manje kalorija u usporedbi s punim 500-kalorijskim kobasicama s jajima.

Taco Bell
Taco Bell Style Hrskavi Taco. Sadrži 150 kalorija, 7 g masti, 2,5 zasićene masti. Ovaj ukusni taco meni nudi čitavo pakiranje svježe salse koja sadrži likopen za borbu protiv raka. Ako se želite držati zdravih jela, uparite ih sa nasitnom stranom, poput riže i graha, kako biste nahranili svoj gladni želudac i tako izdržali nekoliko sati.

Taco Bell Gordita Nacho Piletina sa sirom. Ima 270 kalorija, 10 g masti, 2,5 zasićene masti. Ovo je za one koji ne žele jesti više hrane bogate kalorijama.

Pizza Hut
Pizza Hut 12 ’Veggie Lover’s Hand-Toss Pizza. Svaka kriška sadrži 220 kalorija, 6 g masti i 3 g zasićene masti. Jedna kriška definitivno je dovoljna za gladan želudac sve dok ima debelu koru i prekrivena s puno sira.

Wendy’s
Wendy’s Jr. Hamburger. Kad naručite ovu hranu, dobit ćete 280 kalorija, 9 g masti i 3,5 zasićene masti. Ovo je niskokalorično u usporedbi s McDonald’s hamburgerima što ga čini jednim od zdravih brzih proizvoda iz Wendy’sa.

Ovo je samo nekoliko popisa. Zapravo, još uvijek postoji mnogo brze hrane koja se može smatrati zdravom. Ako ste znali uravnotežiti kalorije, vitamine i sve, isprobavanje namirnica brze hrane neće poremetiti vaše planove prehrane. SoBusiness Management Articles, uživajte u obroku bez osjećaja krivice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *