Mogućnosti zdrave hrane na željezničkoj stanici Bhusaval Junction | Vodič za RailRecepe

Mogućnosti zdrave hrane na željezničkoj stanici Bhusaval Junction | Vodič za RailRecepe

Ako putujete u Bhusaval Junction, morate znati o mogućnostima zdrave hrane na željezničkoj stanici Bhusaval Junction

Grad Bhusaval nalazi se u okrugu Jalgaon, država Maharashtra u Indiji. Željeznička stanica Bhusaval Junction (BSL) djeluje kao divizijsko sjedište zone Centralne željeznice Indijskih željeznica (CR). Željeznička postaja Bhusaval Junction jedna je od 10 najboljih karata indijskih željeznica. Postaja željezničkog čvora Bhusaval dnevno prelazi oko 356 vlakova.

Željeznički kolodvor Bhusaval Junction – čvor Bhusaval s 9 perona nalazi se pod željezničkim odjeljenjem Bhusaval u centralnoj željezničkoj zoni indijskih željeznica, a glavne linije ovog čvora su pruga Howrah – Nagpur – Mumbai, linija Howrah – Allahabad – Mumbai, Nagpur – Bhusawal dionica, dionica Bhusawal – Kalyan, dionica Jabalpur – Bhusaval. Čvor Bhusaval središnje je mjesto za javni i komercijalni prijevoz u Maharasthri povezivanjem indijskih željeznica. To je druga najprometnija stanica u Maharasthri nakon Nagpura. Vlakovi za velike gradove u Indiji prolaze kroz čvor Bhusaval. Željeznička stanica Bhusaval Junction nalazi se na nacionalnoj magistrali 63, Bhusaval u Jalgaonu, Maharaštra, Indija. Čvor Bhusaval ima ukupno 11 željezničkih kolosijeka i 9 perona. Bhusaval Junction ima liniju vlaka s dvije električne linije. Dnevno iz Bhusaval Junction prelazi 327 lokalnih putničkih vlakova, a ukupno 15 vlakova potječe iz Bhusaval Junction.

Popis najvažnijih vlakova željezničke stanice Bhusaval Junction:-

03201 Patna-Mumbai LTT Janta Covid-19 Special
02190 Nagpur-Mumbai CSMT Covid-19 Special
01077 Jhelum Covid-19 Special
02834 Howrah – Ahmedabad Covid-19 Special
02105 Vidharbha Covid-19 Special
09484 Barauni-Ahmedabad Covid-19 Special
02137 Punjab Mail Covid-19 Special
02279 Azad Hind SF Special
02194 Mahanagri SF Special
02170 Sewagram SF Special
02809 Mumbai CSMT-Howrah Mail Covid-19 Special
02321 Howrah-Mumbai CSMT pošta Covid-19 Special
02716 Sachkhand Covid-19 Special
02780 Goa Covid-19 Special
02103 Mumbai LTT-Gorakhpur Sant Kabir Dham SF Special
02259 Gitanjali SF Special
06528 Karnataka COVID-19 SF Special
02533 Pushpak COVID-19 SF Special
02617 Mangala Lakshadweep COVID-19 SF Special
Važna mjesta za posjetiti u blizini Bhusaval-Jalgaona:

Mještani Maharasthre obično nazivaju Bhusaval Bhusaval. Bhusaval je asortiman i glavni grad u Maharaštri. Ovo je jedan od najbrže rastućih gradova u državi Maharasthra pored Punea. Budući da je komercijalno vrlo jak, ovaj grad je dobio ime i kao pametan grad. Unatoč tome, Bhusaval je sam po sebi veliki grad, ime mu se često povezuje s okrugom Jalgaon, koji se nalazi na udaljenosti od 27 km od željezničke stanice Bhusaval Junction. Ovdje možete vidjeti nekoliko nevjerojatnih mjesta:

Hram Saptashrungi Mata
Brana Waghur
Svetište za divlje životinje Yaval
Patna Devi
Hatnur brana
Gandhijeva zaklada za istraživanje
Restorani u blizini željezničke stanice Bhusaval Junction:-

Bhusaval ima niz tradicionalnih jela indijske kuhinje, ali i drugih međunarodnih kuhinja, uključujući zdravu hranu. Neki od poznatih restorana ovdje su:

Hotel Firdaus
Shri Sai hladna pića i brza hrana
Obiteljski vegetarijanski restoran Mirch Masala
Nova Panjab Khalsa
Hotel Radha Krishna
Hotel Firdaus putnicima na vlaku Indijske željeznice nudi veliki izbor kuhinja. Naručite ove slatke

Pileći tandoor
Pileći dum Biryani
Pileći Handi
Riba
Kineski rezanci
Kineski starter
Pizza
Pav Bhaji
Dabeli
Vada Pav
RailRecipe sada nudi najbolje usluge e-cateringa hrane za vlakove na željezničkoj stanici Bhusaval Junction, poslužujući široku paletu kvalitetne i ukusne hrane u vlaku na željezničkoj stanici Bhusaval čvor, pripremljene u najhigijenskijem okruženju iz restorana i zalogajnica odobrenih od strane FSSAI-a u blizini Bhusaval Junction po pristupačnoj cijeni cijene. Sve što trebate učiniti je poslati narudžbu hrane putem interneta u vlaku s nama za hranu po vašem izboru najmanje jedan sat prije nego što stignete na željezničku stanicu čvor Bhusaval, a mi ćemo vam dostaviti naručenu hranu na vaša sjedala.

RailRecipe je sada učinio dostavu hrane na željezničkoj stanici Bhusaval Junction vrlo jednostavnom i doživljava najbržu dostavu hrane u vlaku. Putnici u vlaku sada mogu putem mobitela naručiti hranu od popularnih prodavača hrane Bhusaval. Uz naše mogućnosti plaćanja unaprijed, značajke Članci, sve što trebate učiniti je posjetiti našu službenu web stranicu RailRecipe ili preuzeti ovlaštenog IRCTC partnera za dostavu hrane RailRecipe Mobile App ili nas nazvati na broj 8448440386 da biste naručili hranu na mreži u vlaku. Rezervirajte narudžbu najmanje jedan sat prije nego što stignete na željezničku stanicu čvor Bhusaval, kako bismo hranu dostavili u pravo vrijeme na vaš vez za vlak.

Ovdje smo da služimo sreći i učinimo vaše putovanje vlakom uzbudljivim i senzacionalnim. Naručite svoju svježu i brzu hranu u vlaku pomoću RailRecipea odmah !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *